اشتراک گذاری

دلایل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون چیست؟

تجربه قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون می ‌تواند از نظر بصری یک ایراد بزرگ برای دستگاه شما باشد. به طور کلی یکی مشکلات رایج دستگاه های تلویزیون قرمز شدن رنگ صفحه نمایش آن ها است. دلایل بسیار زیادی در رابطه با این موضوع وجود دارد. از جمله این دلایل می توان به تنظیمات رنگی نامناسب، کابل ها و اتصالات، مشکل در سیگنال ورودی، نور محیط، بروزرسانی نرم افزاری، مشکلات سخت افزاری و بسیاری دلایل دیگر اشاره کرد. در این مقاله، به بررسی علل ممکن قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون می پردازیم و به صورت تخصصی راه ‌حل‌ ها و روش های مؤثر برای مقابله با این مشکل را مورد بررسی قرار می دهیم.

قرمز شدن رنگ صفحه نمایش

فهرست مطالب

بررسی دلایل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون

تنظیمات رنگ نامناسب

تنظیمات نامناسب رنگ در منوی تلویزیون می ‌تواند به قرمز شدن صفحه تلویزیون منجر شود. برای بررسی و رفع این مشکل، گزینه ‌های تنظیم رنگ را در منوی تلویزیون بررسی کرده و به تنظیمات استاندارد بازگردید.

خرابی و مشکلات کابل ‌ها و اتصالات

اتصالات کابل ‌ها، به‌ویژه کابل HDMI، اگر به‌ درستی متصل نشوند یا مشکلاتی مانند اتصالی یا خرابی داشته باشند، ممکن است تاثیر منفی بر رنگ تصویر داشته باشد. برای بررسی این موضوع، اطمینان حاصل کنید که تمام کابل ‌ها به درستی متصل شده باشند و در صورت لزوم کابل ‌ها را تعویض کنید. تا مشکل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون برطرف شود. پیشنهاد می شود مقاله مشکلات رنگ تلویزیون را حتما مطالعه کنید.

مشکلات در سیگنال ورودی

اگر سیگنال ورودی از دستگاه تصویر دهنده خارجی (مثل دستگاه پخش دی‌ وی ‌دی یا کنسول بازی) مشکل داشته باشد، ممکن است قرمز شدن صفحه تلویزیون رخ دهد. در رابطه با این موضوع، سیگنال ورودی را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که دستگاه تصویر دهنده خارجی و کابل ‌ها در وضعیت سالمی قرار دارند.

نور محیط

یکی دیگر از دلایل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون مربوط به نور محیط مربوط می شود. نورهای محیطی قوی یا نور خورشید مستقیم ممکن است بر رنگ تصویر تأثیر گذاشته و آن را به رنگ قرمز تغییر دهد. برای بررسی دقیق این موضوع، نورهای محیطی را کنترل کرده و از پرده‌ برای کاهش نور خورشید در محیط قرار گیری دستگاه خود استفاده کنید.

خرابی پنل

یکی دیگر از دلایل قرمز شدن صفحه تلویزیون، مربوط به خرابی قطعه پنل می شود. به طور کلی قطعه پنل در دستگاه های تلویزیون، یکی از قطعات بسیار مهم و حیاتی محسوب می شود. از همین رو آسیب به تعویض قطعه پنل یکی از پرهزینه ترین تعمیرات در دستگاه های تلویزیون است. 

در صورتی که رنگ قرمز در دستگاه شما رو به افزایش باشد، ایراد مربوط به قطعه پنل تلویزیون شما است. جهت رفع و بررسی این مشکل نیاز به تجهیزات تخصصی خواهید داشت که در این زمینه توصیه می شود جهت رفع مشکل از مرکز گارانتی کننده یا نمایندگی تعمیرات مجاز خدمات مورد نظر خود را دریافت نمایید

ضربه خوردگی به صفحه نمایش علت قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون

دیگر دلایل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون، مربوط به ضربه خوردگی صفحه نمایش می شود. به طور کلی در صورتی که ضربه وارد شده شدت بالایی داشته باشد، خرابی در پنل را حاصل می کند که نیاز به بررسی دقیق تری دارد که در این زمینه نیز می توانید از نمایندگی های تعمیرات تلویزویون جهت رفع این مشکل خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

این مقاله را از قلم نیندازید : علت نویز داشتن صدای تلویزیون چیست ؟

آب خوردگی دستگاه

آب خوردگی دستگاه های تلویزیون می تواند آسیب های بسیار زیادی را وارد کند که یکی از آن ها قرمز شدن صفحه تلویزیون است. به طور کلی در صورتی که دستگاه تلویزیون شما دچار آب خوردگی شده است، برای جلوگیری از مشکلات بیشتر، دستگاه را خاموش کرده و از برق جدا نمایید. پس از انجام اقدامات نامبرده به سرعت با نمایندگی های تعمیرات تماس حاصل فرمایید. به طور کلی مشکل آب خوردگی ممکن است با گذر زمان به قطعات مختلفی از دستگاه شما آسیب وارد کند. از همین توصیه می شود در صورت وقوع این اتفاق فورا اقدامات نامبرده را انجام دهید.

خرابی برد تیکان دلیل قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون

از دیگر دلایل سخت افزاری در رابطه قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون، می توان به خرابی برد تیکان اشاره کرد. خرابی برد تیکان نیز می تواند با ضربه یا آب خوردگی و یا حتی نوسانات برقی رخ دهد. برای تشخیص دقیق این مورد، نیاز به تجهیزات تخصصی خواهید داشت. در این رابطه توصیه می شود با نمایندگی های تعمیرات مجاز یا مرکز گارانتی کننده تماس حاصل فرمایید.

تنظیمات RGB

برخی از تلویزیون‌ های هوشمند از هوش مصنوعی استفاده می ‌کنند که به کاربران کمک می‌ کند تا تجربه تماشای بهتری داشته باشند. این ویژگی می تواند تنظیمات دستگاه تلویزیون شما را بدون اینکه متوجه شوید ویرایش کند. این بدان معنی است که تلویزیون شما ممکن است بدون نیاز به ویرایش بخش های مختلف، این اقدام را انجام دهد. یکی از بخش هایی که ممکن است در این رابطه مورد ویرایش قرار گیرد، مربوط به تنظیمات RGB می شود. به طور کلی برای تغییر تنظیمات مورد، دو اقدام را می توانید انجام دهید. یکی از آن ها بازنشانی دستگاه به تنظیمات کارخانه است دیگری بازنشانی تنظیمات بخش RGB است. جهت بررسی دقیق این موضوع نیاز به طی کردن مراحلی است. این مراحل عبارت اند از:

  • ابتدا بخش تنظیمات را باز کنید. و سپس گزینه تنظیمات عمومی را انتخاب کنید.
  • در ادامه به بخش System Manager بروید. و گزینه حالت استفاده را انتخاب کنید.
  • اکنون گزینه حالت خانه را انتخاب کنید. اگر قبل از ورود به این بخش از شما پین خواسته شد، کد 0000 را وارد کنید.
  • انتها پس از رفتن به حالت خانه، اکنون می توانید تنظیمات RGB خود را می توانید تغییر دهید. برای این اقدام گزینه حالت تصویر را انتخاب نمایید. سپس در بخش تنظیمات اشباع رنگ، گزینه مورد نظر خود را بازنشانی نمایید و یا به صورت شخصی سازی شده این گزینه تنظیم نمایید.
  • توجه: در صورتی که تنظیمات نامبرده در دستگاه تلویزیون شما موجود نبود، برای انجام تنظیمات مورد نظر، به دفترچه راهنمای دستگاه خود مراجعه نمایید.

مشکلات نرم افزاری علت قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون

به طور کلی بسیار از مشکلات دستگاه های تلویزیون هوشمند می تواند ناشی از مشکلات نرم افزاری آن ها باشد. جهت رفع این مشکلات می توانید اقداماتی مانند بازنشانی به تنظیمات کارخانه و یا سافت ریست انجام دهید. برای سافت ریست کردن دستگاه خود مراحل زیر را طی کنید:

  • ابتدا دستگاه تلویزیون خود خاموش کرده و از برق بکشید.
  • در ادامه به مدت 2 الی 3 دقیقه صبر نمایید تا جریان برق در خازن برد های دستگاه خارج و تخلیه گردد.
  • و انتها دستگاه خود را مجددا به برق وصل کنید و مشکل را بررسی نمایید. در صورتی که ایراد همچنان وجود دارد، مراحل نامبرده را بررسی نمایید.

برای تعمیر تیونر تلویزیون خود کلیک کنید

خرابی یا مشکل در پورت HDMI

اکثر تلویزیون های هوشمند امروزه همه سرویس های پخش از را قبل روی خود به صورت نصب شده دارند. اما، در تلویزیون های قدیمی تر، ممکن است لازم باشد از دستگاه های نمایش دهنده خارجی برای تماشای سریال های مورد علاقه خود استفاده کنید. دو نمونه از این دستگاه های خارجی، نمایش دهنده های Android TV و Apple TV و حتی ستاپ باکس هستند. این دستگاه ها به کاربران اجازه می دهند سرویس های پخش را در تلویزیون های قدیمی تر داشته باشند. 

دستگاه های تصویر دهنده خارجی معمولاً از طریق یک پورت HDMI در پشت تلویزیون شما متصل می شوند. امروزه تلویزیون های هوشمند از پورت HDMI برای اتصال به دستگاه های کنسول بازی استفاده می کنند. گاهی اوقات ممکن است متوجه شوید که هنگام اتصال دستگاهی از طریق پورت HDMI، صفحه نمایش شما قرمز می شود. به طور کلی، مشکل از خود پورت HDMI است. به خصوص اگر سال ها از آن استفاده نکرده باشید. 

مشکل HDMI معمولا شکستگی پین در پورت HDMI است. خوشبختانه، با استفاده از ابزارهایی که از قبل در خانه دارید، می توانید پین های شکسته HDMI را بدون باز کردن پشت تلویزیون خود تعمیر کنید. متأسفانه، همه تلویزیون ها را نمی توان با این روش تعمیر کرد. برخی از آن ها باید از پشت باز شوند تا آسیب دیدگی برطرف شود. برای رفع این مشکل طبق مراحل زیر اقدام نمایید:

  • ابتدا دستگاه تلویزیون خود را به پشت بچرخانید. مطمئن شوید که آن را روی یک سطح نرم قرار داده اید. هر پیچ پشت تلویزیون را باز کنید.
  • سپس با استفاده از یک پیچ گوشتی سر صاف، نقطه ای را در وسط پیدا کنید که بتوانید آن را وارد کنید. پس از قرار دادن، با دقت از پیچ گوشتی در کل تلویزیون خود عبور دهید.
  • وقتی از جایش خارج شد، تمام مواد برداشته شده را کنار بگذارید. بعداً کار آسان تری خواهید داشت که آن را دوباره کنار هم قرار دهید.

هشدار: تلاش برای رفع آسیب ‌های پشت تلویزیون ممکن است منجر به عوارض بیشتری شود. همچنین در صورتی که دستگاه شما تحت گارانتی است، توصیه می شود تا برای رفع این مشکل از خدمات مرکز گارانتی کننده کمک بگیرید تا به صورت رایگان این مشکل برای دستگاه شما رفع شود.

بروزرسانی نرم ‌افزار

در صورت سیستم عامل نرم‌ افزاری تلویزیون شما بروز نباشد و باگ‌ هایی در دستگاه شما از جمله قرمز شدن رنگ صفحه نمایش تلویزیون  وجود دارد، ایراد مربوط به نسخه نرم افزاری سیستم عامل دستگاه تلویزیون شما می شود. در رابطه با این موضوع، سیستم عامل تلویزیون خود را بروزرسانی کرده و آخرین نسخه نرم ‌افزاری را نصب کنید. 

در صورتی که با این راه ‌حل ‌ها مشکل حل نشد، توصیه می ‌شود به پشتیبانی فنی شرکت تولید کننده یا نمایندگی تعمیرات تلویزیون مجاز و یا مرکز گارانتی کننده مراجعه کنید و یا به مرکز پشتیبانی جهت دریافت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید. قرمز شدن رنگ در تلویزیون ممکن است از علل مختلفی ناشی شود، اما با بررسی دقیق و اعمال راه ‌حل‌ های مناسب، این مشکل به راحتی قابل حل است. از موارد ذکر شده در این مقاله به منظور بهبود کیفیت تجربه تماشا در تلویزیون خود بهره ببرید.a

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩