اشتراک گذاری

تلویزیون پلاسما چیست؟

سالیان سال است که از تصاویر سیاه و سفید در تلویزیون‌ها خلاص شده‌ایم و به تلویزیون‌های پیشرفته ال سی دی، ال ای دی و پلاسما رسیده‌ایم. شاید از نظر خیلی از کاربران تلویزیون‌های ال سی دی، ال ای دی و پلاسما با یکدیگر تفاوت خاصی نداشته باشند، اما لازم است بدانید که این تلویزیون‌ها از نظر فناوری که برای ساخت آن‌ها استفاده شده است با یکدیگر متفاوت هستند. علاوه‌بر این عملکرد آن‌ها در میزان روشنایی تصویر، رزولوشن، زاویه دید و … با یکدیگر متفاوت است. سوال اینجاست که کدام یک از تلویزیون‌های ال سی دی، ال ای دی و پلاسما بهتر است؟ پاسخ این سوال را در ادامه مقاله بگیرید.

تلویزیون پلاسما

تلویزیون پلاسما چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تلویزیون پلاسما توسط سه کمپانی بزرگ پاناسونیک، سامسونگ و ال جی ساخته و تولید می‌شود. همانطور که از نام تلویزیون‌های پلاسما پیداست، این تلویزیون‌ها برای نمایش پیکسل‌ها از سلول‌هایی استفاده می‌کنند که حاوی گاز یونیزه شده یا همان پلاسما هستند. مهم‌ترین ویژگی تلویزیون‌های پلاسما که موجب شده است هنوز خیلی‌ها تلویزیون‌های پلاسما قدیمی را به تلویزیون‌های ال سی دی جدید ترجیح بدهند، نرخ بروزرسانی یا رفرش ریت آن است.

درواقع هر چه نرخ بروزرسانی تلویزیون بالاتر باشد، تاری کمتری را مشاهده خواهید کرد. این تاری آثاری است که از حرکت‌های مداوم در فیلم‌های اکشن یا مسابقات دیده می‌شود. در حال حاضر نرخ بروزرسانی تلویزیون‌های پلاسما 600 هرتز است، درصورتی که نرخ بروزرسانی اکثر تلویزیون‌های ال سی دی و ال ای دی 60 هرتز می باشد.

تفاوت تلویزیون‌های LCD، LED و پلاسما با یکدیگر

روشنایی تصویر

میزان روشنایی تصویر در تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی نسبت به تلویزیون Plasma خیلی بیشتر می باشد، اما نمی‌توان گفت که بالا بودن میزان روشنایی تصویر همیشه خوب است، چراکه اگر در یک اتاق تاریک باشید و از یک تلویزیون ال سی دی یا ال ای دی استفاده کنید، مطمئنا خیلی زود چشم شما از تماشای فیلم خسته می‌شود. علاوه‌ بر این اگر در یک اتاق پر نور نشسته باشید به سختی می‌توانید محتوای تلویزیون پلاسما را مشاهده کنید.

عمق سیاهی تصویر

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که از نظر عمق سیاهی تصویر، تلویزیون ال سی دی بهتر است یا پلاسما؟ می‌توان گفت که تلویزیون پلاسما در این زمینه برنده است چراکه هنگام تماشای فیلم تلویزیون پلاسما عمق بهتری از رنگ سیاه را نسبت به تلویزیون‌های LCD و LED به شما نمایش می‌دهد.

نسبت کنتراست تصویر

نسبت کنتراست تصویر یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در کیفیت تصویر تلویزیون به شمار می رود. منظور از نسبت کنتراست تصویر، نسبت بین تیره‌ترین رنگ و روشن‌ترین رنگ در تصویر است که هرچه بیشتر باشد، تلویزیون تصاویر واقعی‌تری را نمایش می‌دهد. جالب است بدانید که در این مورد تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی به گرد پای تلویزیون پلاسما هم نمی‌رسد و باز هم تلویزیون پلاسما برنده است.

سرعت تغییر فریم

سرعت تغییر فریم در تلویزیون‌های LCD و LED نسبت به تلویزیون‌های پلاسما بیشتر است، اما نمی‌توان گفت که این مسئله یکی از معایب تلویزیون‌ Plasma به حساب می‌آید، چراکه تلویزیون‌های پلاسما از نرخ بروزرسانی بالایی برخوردار هستند. از این‌رو هیچ‌گونه تاری تصویری در آن‌ها مشاهده نمی‌شود، بنابراین نیازی به سرعت تغییر فریم بالا ندارند. درواقع تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی به دلیل نرخ پایین بروزرسانی مجبورند از سرعت بالای تغییر فریم برخوردار باشند تا تاری تصاویر در آن‌ها کمتر به چشم بخورد.

نمایندگی تعمیرات تلویزیون

معتبرترین و بهترین مرکز تعمیرات تلویزیون، مرکز تعمیرات تی وی مانیتور است. مرکز تعمیرات تی وی مانیتور به دلیل برخوردار بودن از مهندسین و کارشناسان زبده به عنوان متخصص‌ترین نمایندگی تعمیرات تلویزیون شناخته می‌شود. نمایندگی تعمیرات تلویزیون خدمات تعمیر انواع دستگاه‌های مانیتور و پنل‌های تی وی را به صورت کاملا حرفه‌ای به کاربران ارائه می‌دهد. لازم به ذکر است که در مرکز تعمیرات تی وی مانیتور، تعمیرات تلویزیون و سایر مانیتورها محدود به برند یا مدل خاصی نیست، از این‌رو درصورتی که تلویزیون یا مانیتور شما دچار مشکل شده است، می‌توانید با کارشناسان خبره این مرکز تماس بگیرید.

4.2/5 (15 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩