اگر قصد خرید تلویزیون جدیدی داشته باشید، بدون اطلاعات قبلی میان انبوه مختلفی از تلویزیون های بزرگ و کوچک با نام های گوناگون غرق خواهید شد. در این بین سایز پنل و تعداد قابلیت های مدرن و جذاب تنها مسئله ای نیست که باید مورد بررسی قرار دهید. مهم تر از این ها بحث تکنولوژی ساخت تلویزیون است. شاید به ظاهر نتوانید تفاوت میان این تلویزیون ها را از یکدیگر تشخیص دهید. اما باید پیش از خرید با فناوری خاص هر یک آشنا باشید تا بتوانید انتخاب درستی کنید. در این مقاله ما به شما می گوییم تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی در چیست.
تفاوت های ساختاری تلویزیون پلاسما نسبت به تلویزیون ال سی دی
همان طور که اشاره شد، تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی ریشه در فناوری ساخت آن ها دارد. تلویزیون های پلاسما برای نمایش تصاویر از سلول های خاصی بهره می برند که حاوی گاز یونیزه شده یا همان پلاسما است. این مسئله خود باعث و بانی تفاوت های بسیاری در ساختار این تلویزیون ها می شود. اما شاید مهمترین فرق تلویزیون پلاسما با ال سی دی که موجب فروش آن پس از ظهور تکنولوژی های پیشرفته تر شده است، قیمت مناسب آن باشد. جالب است بدانید که قیمت مناسب تلویزیون های پلاسما در کیفیت کلی سیستم هیچ کمبودی ایجاد نمی کند. نرخ بروزرسانی یا رفرش ریت این دسته از تلویزیون ها از هر برندی که باشد، بالاست. این موضوع باعث تاری کمتر تصاویر تلویزیون پلاسما می شود.
معیارهای اصلی تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی
علاوه بر ساختار تشکیل دهنده تلویزیون های پلاسما، معیارهای دیگری وجود دارد که تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی را شکل می دهند. این فاکتورها عبارتند از:
میزان روشنایی تصاویر تلویزیون
از دیدگاه بسیاری از کارشناسان مهم ترین فاکتور شکل دهنده ی فرق تلویزیون پلاسما با ال سی دی، میزان روشنایی تصاویر پخش شده در پنل است. ال سی دی و ال ای دی تصاویر بسیار روشن تری را به اجرا می گذارند. اما این روشنایی بالا می تواند نسبت به سلیقه ی کاربر، یک ویژگی منفی باشد. اگر از آن دسته از افراد هستید که به هنگام تماشای فیلم سینمایی چراغ ها را خاموش می کنید، تلویزیون پلاسما انتخاب مناسب تری خواهد بود.
میزان سیاهی تصاویر تلویزیون
معیار دیگری که تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی را به وجود می آورد، عمق سیاهی تصاویر است. تاحالا به میزان سیاهی بخش های تیره و سایه های یک تلویزیون دقت کرده اید؟ شاید به نظرتان مسئله ی چندان مهمی نباشد. اما میزان سیاهی تصاویر تلویزیون می تواند به طور کاملا مستقیم کیفیت تصاویر تلویزیون را تحت تاثیر قرار دهد. مقدار این عامل در تلویزیون های پلاسما بیشتر از ال سی دی است.
مصرف انرژی تلویزیون
یکی از عیوب تلویزیون های پلاسما، مصرف انرژی بالای آن است. متاسفانه این دستگاه از هر برندی که باشد نه تنها وزن و ضخامت بیشتری نسبت به ال سی دی ها دارد، بلکه دارای مصرف انرژی بالاتری است. بدین دلیل عموما اندازه های کوچک تلویزیون های پلاسما را می توانید در فروشگاه های مختلف مشاهده کنید. برندهای سازنده با طراحی سایز کوچک تی وی های پلاسما سعی در متعادل سازی مصرف انرژی این سیستم ها دارند.
نسبت کنتراست تصاویر تلویزیون
نسبت کنتراست، کیفیت تصویر تلویزیون را تعیین می کند. کنتراست تصویر فاصله ی تیره ترین رنگ تا روشن ترین رنگ تصاویر تلویزیون است. هرچه این میزان بیشتر باشد، تصاویر واضح تر، زنده تر و جذاب تری خواهید دید. برای این منظور بار دیگر هم تلویزیون های پلاسما برنده ی میدان هستند. جهت درک بهتر تفاوت تلویزیون پلاسما با ال سی دی می توانید از کارشناسان نمایندگی تی وی مانیتور کمک بگیرید. ما همواره در کنار شما هستیم.
تعمیر تلویزیون در محل و منزل همراه با گارانتی
تعمیر تلویزیون باید در فضایی حرفه ای و تخصصی انجام شود تا استفاده ی دوباره از دستگاه ممکن باشد. نمایندگی تی وی مانیتور در این راستا مناسب ترین گزینه ی انتخابی است. گستره ی خدمات و سرویس های این دپارتمان بسیار وسیع بود و تمامی مشکلات ریز و درشت تلویزیون های موجود در بازار را در بر می گیرد. توجه به پارامترهای استاندارد و استفاده از قطعات جانبی اورجینال نیز از ویژگی های اصلی سیستم کاری نمایندگی تی وی مانیتور است که منجر به بازیابی کامل کیفیت اولیه ی تلویزیون های معیوب می شود.