سیستم عامل roku چیست و چگونه کار می کند؟

آیا با سیستم عامل roku آشنایی دارید؟ تلویزیون های هوشمند به عنوان محصولاتی کاربردی و بسیار جذاب، در چند سال اخیر به تدریج جایگزین تلویزیون های معمولی شده اند و اکثر کاربران ترجیح می دهند با خرید یک تلویزیون هوشمند، از تمامی قابلیت های متنوع این محصولات استفاده کنند. اساس کار این تلویزیون بر مبنای یک سیستم عامل است که بر اساس برند سازنده محصول، سیستم عامل به کار رفته در دستگاه هم فرق می کند. 

بنابراین یکی از چیزهایی که در زمان خرید تلویزیون هوشمند باید به آن توجه کنید، نوع سیستم عامل به کار رفته در آن است. یکی از این سیستم عامل ها، roku نام دارد. سیستم عامل روکو را بدون شک می توان به عنوان یکی از بهترین سیستم عامل های به کار رفته در تلویزیون در نظر گرفت، چرا که این سیستم عامل طیف وسیعی از قابلیت ها را در اختیار شما می گذارد. بیایید بیشتر با سیستم عامل roku و قابلیت هایی که دارد آشنا شویم و ببینیم که چه گزینه ها و دسترسی هایی را در اختیار کاربران می گذارد.

سیستم عامل roku

معرفی تلویزیون های مبتنی بر سیستم عامل roku

همانطور که گفته شد این سیستم عامل در برخی از تلویزیون های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد. روکو سیستم عاملی است که نمی توان آن را به یک مدل به خصوص محدود کرد، بلکه برندهای مختلفی تلویزیون های شان را بر مبنای روکو تولید کرده اند. برای مثال شارپ یکی از این برندهاست که تلویزیون های خود را بر مبنای سیستم عامل روکو طراحی کرده است. با وجودی که هنوز هم اندروید محبوب ترین سیستم عامل به کار رفته در تلویزیون های هوشمند است، اما روکو هم ویژگی هایی دارد که بسیاری از کاربران را به خود جذب می کند. 

علاوه بر شارپ، تی سی ال هم یکی دیگر از برندهای تولید کننده تلویزیون است که از سیستم عامل roku در ساخت تلویزیون های هوشمند استفاده کرده است. در نهایت یکی دیگر از برندهای نام آشنا در زمینه تولید تلویزیون های هوشمند، برند هایسنس است که می توان در برخی از تلویزیون های تولید شده توسط این برند هم شاهد استفاده از این سیستم عامل بود. البته برخی از برندها از جمله JVC، المنت، سانیو و هیتاچی هم مدل هایی دارند که از روکو در آنها استفاده شده است.

این مقاله را از قلم نیندازید : معرفی تلویزیون های اینترنتی

آیا روکو فقط به برخی برندها محدود است؟

روکو یک کمپانی بزرگ است که در وهله نخست به دلیل تولید ست آپ باکس حرفه ای آن شناخته می شود. از این رو این کمپانی علاوه بر سیستم عامل انحصاری که در اختیار برخی از تولید کنندگان تلویزیون قرار داده است، یک دانگل هم دارد که می توان با استفاده از آن، تلویزیون های معمولی را به یک مدل اسمارت تبدیل کرد. همین قابلیت و البته ویژگی های کلی که خود رابط کاربری روکو دارد، آن را به یکی از جذاب ترین پلتفرم ها برای کاربران تبدیل کرده است. بنابراین چه خود تلویزیون شما مبتنی بر سیستم عامل roku باشد و چه از دانگل های روکو استفاده کنید، می توانید به طیف وسیعی از ویژگی های جذاب دسترسی داشته باشید. 

حتی قرار است که کمپانی روکو در یک همکاری بسیار جذاب با سامسونگ، یک اپلیکیشن اختصاصی را معرفی کند که در تلویزیون های هوشمند سامسونگ بتوان از آن استفاده کرد. اپلیکیشن روکو امکان پخش فیلم و موسیقی و حتی دسترسی به برخی از بازی های گرافیکی جذاب را به کاربران می دهد. در نتیجه برای استفاده از روکو هم می تواند از تلویزیون های مبتنی بر این سیستم عامل استفاده کرد و هم این که با خرید دانگل روکو یا نصب اپلیکیشن آن، به قابلیت های متنوعی دست یافت.

مقایسه روکو با دیگر پلتفرم ها

حالا که متوجه شدید سیستم عامل روکو چطور کار می کند و چطور می توانید به آن دسترسی داشته باشید، بد نیست که با برخی از ویژگی ها و قابلیت هایی که روکو ارائه می دهد هم آشنا شوید. روکو عملکردی بسیار روان دارد و به خوبی با اکثر پلتفرم ها هماهنگ می شود. شما می توانید با داشتن روکو به راحتی بین پلتفرم های اپل، گوگل یا سایر پلتفرم های مشابه جا به جا شوید، بدون این که محدودیتی داشته باشید. 

دلیل آن هم این است که روکو بسیار سازگار است و به خوبی با تمامی این پلتفرم ها کار می کند. با کمک روکو می توان به راحتی از یوتیوب استفاده کرد، این در حالی است که این امکان در بسیاری از پلتفرم ها از جمله آمازون وجود ندارد. نه تنها یوتیوب، بلکه در سیستم عامل roku شما می توانید به دیگر پلتفرم ها از جمله نتفلیکس هم به راحتی دسترسی داشته باشید.

اینو بخون حتما به کارت میاد : تفاوت های تلویزیون هوشمند و معمولی

ویژگی های اختصاصی روکو

از دیگر قابلیت های جالب توجه سیستم عامل roku می توان به قابلیت  Universal search آن اشاره کرد. با کمک این ویژگی کاربران می توانند از قابلیت های سرچ جهانی استفاده کنند. در نتیجه هر فیلم، تصویر یا موسیقی که در نظر دارید با استفاده از این گزینه برای شما نمایش داده می شود. روکو همچنین از قابلیت Roku TV Private Listening هم پشتیبانی می کند. با استفاده از این گزینه شما می توانید به راحتی با هدفون یا هندزفری، موسیقی های مورد علاقه تان را گوش دهید. 

اگر تلویزیون از این سیستم عامل پشتیبانی می کند شما می توانید به راحتی آنتن HDTV را هم به تلویزیون وصل کنید. حالا شما می توانید از برنامه الکترونیکی EPG درون اکوسیستم روکو استفاده کنید. علاوه بر تمام ویژگی های کلی روکو که شبیه اکثر سیستم عامل هاست، در این سیستم عامل شما به یک سری کانال ها و برنامه های اختصاصی نیز دسترسی خواهید داشت که در فروشگاه اصلی وجود ندارند. نام کانال اختصاصی روکو The Roku Channel است که می توان برخی از فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را به صورت رایگان در آن مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید

امتیاز شما به این نوشته

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩