اشتراک گذاری

آشنایی با فناوری free sync در تلویزیون

اگر یک گیمر هستید و از صفحه نمایش تلویزیون به عنوان مانیتور بازی استفاده می کنید، ممکن است با مشکلاتی در نمایش تصاویر مواجه شده باشید. به هم خوردن تصویر در زمان بازی کردن قطعا بسیار آزار دهنده است و لذت بازی را از شما می گیرد. اگر با چنین مشکلی مواجه شدید می توانید از فناوری free sync در تلویزیون کمک بگیرید تا از این طریق مشکلات به وجود آمده در نمایشگر را برطرف کنید. این فناوری می تواند به شما کمک کند تا به هم خوردگی تصاویر صفحه نمایش را برطرف کنید.

معمولا دلیل به هم خوردن تصاویر در زمان بازی کردن عدم سازگاری فریم ریت بازی ها با فریم ریت صفحه نمایش است. در برخی موارد حتی نمی توان تصاویر در حال پخش را تشخیص داد. راه حل بروز چنین مشکلی در تلویزیون ها این فناوری است که می تواند با تنظیم تصاویر تلویزیون، کیفیت آن را بهتر کند. در این مقاله با معرفی فناوری free sync در تلویزیون، نحوه استفاده از این قابلیت را بررسی می کنیم.

فناوری free sync در تلویزیون

فناوری free sync چیست؟

در ابتدا باید با این فناوری بیشتر آشنا شویم. فناوری free sync در واقع یک قابلیت افزوده شده به تلویزیون هاست که روی رفرش ریت صفحه نمایش اثر می گذارد و موجب می شود تا نمایشگر یک رفرش ریت پویاتر داشته باشد. نام دیگر فناوری free sync در تلویزیون ها، قابلیت نرخ تجدید متغیر یا به صورت خلاصه شده VPR است. کاری که این فناوری انجام می دهد تطابق دادن رفرش ریت تلویزیون با فریم های نمایشگر است تا به این ترتیب تصاویر بدون هیچ گونه مشکلی نمایش داده شوند. به همین دلیل هم مشکل به هم خوردگی تصویر در تلویزیون با کمک این فناری برطرف می شود. در واقع کاری که این فناوری انجام می دهد موجب می شود تا پایین ترین و بالاترین حد رفرش ریت با فریم های کارت گرافیک AMD که در سیستم وجود دارد همگام سازی شود و به این ترتیب تصاویر دقیق و کاملا پویا نمایش داده شوند.

این مطلب را از دست ندهید: بهبود کیفیت تصویر تلویزیون

این فناوری چطور کار می کند؟

اکثر صفحه نمایش هایی که ما از آنها استفاده می کنیم، خصوصا نمایشگرهای قدیمی تر که قدرت پایین تری دارند، دارای نرخ رفرش ریت 60 هرتز هستند. با این حال اگر از نمایشگرهای جدیدتر استفاده کنید این نرخ ممکن است در حد 120 یا حتی بیشتر هم باشد. از طرفی اکثر بازی هایی که جدیدا ساخته شده اند دارای گرافیک بسیار بالایی هستند و در نتیجه نمایشگرهایی با نرخ رفرش ریت پایین نمی تواند این تصاویر را به درستی پخش کند. اینجاست که فناوری free sync در تلویزیون می تواند به شما کمک کند تا ارتقا دادن رفرش ریت مانیتوری که استفاده می کنید، نرخ رفرش ریت آن با نرخ فریم های بازی هماهنگ شود. در نتیجه دیگر مشکل به هم خوردگی تصاویر به وجود نخواهد آمد.

این مقاله را از دست ندهید: تبدیل تلویزیون به مانیتور کامپیوتر

چطور به فناوری free sync در تلویزیون دسترسی داشته باشیم؟

اگر می خواهید از این فناوری برای تنظیم تصاویر تلویزیون و از بین بردن مشکل به هم خوردگی تصویر استفاده کنید در قدم اول باید یک کارت گرافیک AMD یا APU را در اختیار داشت. علاوه بر این مانیتور شما باید با VESA’s Adaptive-Sync سازگاری داشته باشد. برندها و مدل های مختلفی از این فناوری پشتیبانی می کنند. اگر دستگاه به این فناوری مجهز باشد می توان با یک کارت گرافیک AMD یا APU از فناوری free sync  در تلویزیون برای تنظیم تصاویر استفاده کرد. اکثر تلویزیون هایی که از سال 2018 به بعد تولید شده اند به این فناوری مجهزند و کمپانی AMD برای رفع مشکل به هم خوردن تصاویر تلویزیون این قابلیت را به تلویزیون ها افزوده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید: نسبت تصویر در تلویزیون

مزیت های استفاده از قابلیت free sync چیست؟

فناوری free sync در تلویزیون مزیت های زیادی دارد که مهمترین آنها شامل موارد زیر می شود:

  • نحوه ارتباط این فناوری به گونه ای است که کاربران می توانند از درگاه های مختلفی برای استفاده از آن استفاده کنند.
  • شما برای استفاده از این فناوری نیازی به پرداخت حق امتیاز ندارید
  • هزینه استفاده از این فناوری بسیار کم است در نتیجه حتی مانیتورهای ارزان قیمت هم به این فناوری مجهزند
  • کیفیت تصاویر با وجود این فناوری بسیار بهبود یافته است و دیگر مشکل به هم خوردن تصاویر وجود ندارد. در نتیجه گیمرها می توانند با کیفیت بالا و بدون به هم خوردن تصاویر از بازی خود لذت ببرند.
5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید